BOJÍTE SE DIA DIETY? VE FITBEE VÁS JI NAUČÍME A VZP PROPLATÍ

V České republice žije asi 900 tisíc diabetiků a všichni by měli projít alespoň ideálně dvěma konzultacemi s nutričním terapeutem - jednou vstupní a jednou kontrolní pro ověření, zda byla všechna doporučení správně pochopena. Jak velmi dobře z praxe s diabetiky vím, jedna konzultace opravdu nestačí. Doma Vás ještě napadne spousta dalších otázek a nejasností, které byste už ale neměli s kým probrat.
BOJÍTE SE DIA DIETY? VE FITBEE VÁS JI NAUČÍME A VZP PROPLATÍ

Navíc pro spoustu diabetiků, kterým lékař oznámil tuhle zákeřnou diagnózu - cukrovka - je držení diety naprosto nepředstavitelnou překážkou. Přitom úplně zbytečně. Může se jednat o základní a nedramatické změny, které Vám ale jednak pomohou cukrovku pochopit, jednak Vám pomohou naučit se s ní žít, aniž byste se museli trápit. Ono totiž dodržování správné diety na cukrovku má opravdu spoustu výhod. 

Takže se nebojte, nestyďte, ani netrucujte a využijte nového programu VZP PLUS - DIABETES. Pokud jste totiž zároveň pojištění u VZP a diabetes Vás trápí, můžete se objednat k některému nutričnímu terapeutovi z oficiálního seznamu nutričních terapeutů. Na základě dokladu Vám potom

VZP proplatí dohromady až 2 000,- za rok

  • až 1 000,- na pohybové aktivity nebo zakoupení sportovního vybavení pro svou potřebu (nevztahuje se na sportovní oblečení)
  • až 1 000,- na nutriční poradenství nebo sestavení jídelníčku. 

Jak příspěvek získat? 

Do 31. 12. 2019 doneste na Vaši pobočku VZP doklad o zaplacení pomůcky nebo služby - ne starší než 3 měsíce s datem vystavení mezi 1. 9. 2019 a 30. 11. 2019. Doklad můžete také poslat poštou spolu se Žádostí o příspěvek z fondu prevence, kterou najdete na stránkách VZP. Společně s doklady o zaplacení předložte také vyplněný poukaz na konzultaci nebo nákup pomůcek, který obdržíte od svého registrujícího praktické lékaře nebo diabetologa. Další podrobnosti najdete přímo na webových stránkách VZP. 

A jak se vlastně objednat? Je to úplně jednoduché - v našich FitBee poradnách v Praze, Liberci, Bakově na Jizerou, VšenorechČeských Budějovicích a Hradci Králové se na Vás těšíme už teď!

Zpět na přehled

Kontaktujte nás

Přijďte na první konzultaci

 

Objednávka termínu


Nejste stále rozhodnutí?

Prohlédněte si reference

Přesvědčte se, že naše metody skutečně fungují

Přečtěte si reference přímo od klientů FitBee, kteří spolu s námi dosáhli cílů, které si předsevzali.

Naše reference

Seznamte se s naším týmem

Sehraný tým nutričních terapeutů a specialistů FitBee

 
Nahoru