První úspěch: čtyři kila dole a skvělý pocit!

19. 2. 2013
Jaké jsou pocity z hubnutí další finalistky ze soutěže Fit s Deníkem se dočtete v našem dalším pokračování.
První úspěch: čtyři kila dole a skvělý pocit!

Osmapadesátiletá Božena Vyšatová ze Všerub na severním Plzeňsku se na začátku ledna stala finalistkou soutěže Fit s Deníkem za Plzeňský kraj. Od té chvíle paní Vyšatovou sledujeme, podporujeme a držíme jí palce, aby v závěrečném klání vyhrála nad 14 finalistkami ze všech koutů Česka.

Mně ani nejde o to vyhrát nad ostatními, já chci především změnit svůj životní styl, zhubnout a váhu si udržet. Dělám to jen pro sebe a pro své zdraví, vysvětluje svoji motivaci k přihlášení se do soutěže paní Vyšatová. Má za sebou přes šest týdnů zdravé životosprávy, každodenního pohybu a jeden relaxační a konzultační pobyt v rezortu Svatá Kateřina, kde se všechny finalistky během třech měsíců třikrát sejdou, aby se podpořily, sdělily zkušenosti a osobně se setkaly s výživovým poradcem a cvičitelkou.

Pro mě byl největší šok, když mě změřili na přístroji InBody 720 a ukázalo se, že množství tuku v oblasti břicha již hraničí se zdravotními riziky, popisuje nepříjemné zjištění paní Vyšatová. 

Možná i proto se dala do změny životního stylu více než poctivě.
Každý den sportuji. Kombinuji posilovací cviky na míči s procházkami a především během. Teď jsem již schopna uběhnout až hodinu a půl, popisuje svůj program paní Vyšatová. Za svým cílem jde skutečně tvrdě. Najala si dokonce osobního trenéra, aby jí ukázal, jak správně cvičit a problémové partie dostat zpátky do normálu. Její poctivý a odhodlaný přístup ale nese své ovoce. Mám již čtyři kila dole a cítím se opravdu skvěle. Mám mnohem více energie a některé oblečení mi začíná být pomalu volné, raduje se z prvních úspěchů paní Vyšatová. Dodržuje i jídelníček doporučený výživovým poradcem. Každý týden musíme posílat záznamy toho, co jsme snědli, Pavlu Suchánkovi, který na naši stravu dohlíží, a on nám dá zpětnou vazbu. A musím se pochlubit, pochválil mě, že můj jídelníček je skvělý, usmívá se finalistka soutěže.
 
A co bylo zatím nejtěžší? Největší problémy mám s časem. Dobře skloubit zaměstnání, péči o rodinu a do toho poctivě sportovat a pečlivě hlídat složení jídelníčku, je někdy, přiznávám, nad moje možnosti, dodává paní Vyšatová.

Zpět na přehled

Kontaktujte nás

Přijďte na první konzultaci

 

Objednávka termínu


Nejste stále rozhodnutí?

Prohlédněte si reference

Přesvědčte se, že naše metody skutečně fungují

Přečtěte si reference přímo od klientů FitBee, kteří spolu s námi dosáhli cílů, které si předsevzali.

Naše reference

Seznamte se s naším týmem

Sehraný tým nutričních terapeutů a specialistů FitBee

 
Nahoru