FitBee představuje: zbrusu nová nutriční poradna ve Všenorech

Nejmladší pobočkou FitBee je nutriční poradna ve Všenorech. Umístěná je v prostorách Fitness Olympia přesně v místě, ke kterému má nutriční terapeutka Karen Damane nejen pracovní, ale i osobní vztah. Poradna FitBee se totiž nachází v dřívějším dětském koutku, ve kterém Karen jako malá osobně čekala, až její mamince skončí lekce cvičení! :-)
FitBee představuje: zbrusu nová nutriční poradna ve Všenorech

Teď už vyrostla, vystudovala a pracuje. Obor nutriční terapeut dokončila na Soukromé vyšší odborné škole zdravotnické v Praze a pokračuje studiem na VŠTJ Palestra v oboru výživové poradenství a sportovní diagnostika. 

Práci v nutričních poradnách a na projektech FitBee poznala už jako studentka při praxích a tak, i přestože má hlavní úvazek v Psychiatrické nemocnici v Bohnicích, byla spolupráce s FitBee zcela logickým výsledkem Karenčiných předchozích aktivit. 

S ohledem na umístění nutriční poradny ve fitku i na další vzdělání Karen je její přednostní pracovní náplní výživa hobby i profi sportovců. Věnuje se ale také úpravám tělesné hmotnosti při nadváze nebo obezitě, poruchám příjmu potravy i výživě dětí. 

Jestli to máte do naší pražské pobočky daleko a je pro Vás pobočka FitBee ve Všenorech dostupnější, neváhejte a objednejte se ke Karen! Z centra Prahy je to autem jenom 25 minut :-)

Zpět na přehled

Kontaktujte nás

Přijďte na první konzultaci

 

Objednávka termínu


Nejste stále rozhodnutí?

Prohlédněte si reference

Přesvědčte se, že naše metody skutečně fungují

Přečtěte si reference přímo od klientů FitBee, kteří spolu s námi dosáhli cílů, které si předsevzali.

Naše reference

Seznamte se s naším týmem

Sehraný tým nutričních terapeutů a specialistů FitBee

 
Nahoru