CVIČIT? NEBOJTE A ZAČNĚTE HNED!

Určitě se shodneme, že součástí zdravého životního stylu a úpravy tělesné hmotnosti je pohyb. Pokud již pravidelně sportujete nějakou dobu, určitě vše zvládáte a nemáte problém se prostě zvednout, vyrazit a svůj oblíbený sport si užít. Ale co vy, kteří jste ještě nikdy nezačali? Nebo jste se byli proběhnout nebo zacvičit si opravdu dávno a teď máte strach, jak to zvládnete a že se ztrapníte? Věřte nám, známe to. Nejste v tom sami.
CVIČIT? NEBOJTE A ZAČNĚTE HNED!

Zná to téměř každý, kdo chtěl změnit svůj život, ale pořád ještě mu chyběla ta poslední kapička odvahy, skočit do změny rovnýma nohama. Cestu do fitka odkládáte, dokážete si ji naplánovat do kalendáře, ale na poslední chvíli Vám do toho něco vpadne, necítíte se nebo to rovnou otevřeně vzdáte a nejdete nikam. Naplánování na další týden, další pondělí, od nového roku ale také stále nevycházejí a dopadají pořád stejně. Cvičit prostě nejdete. I o tom je naše práce.

A protože víme, že to bez pohybu nejde, rozhodli jsme se Vám s Vaším strachem pomoci. Až se aspoň trochu osmělíte, podívejte se na nejnovější nabídku nutričních poboček FitBee v Liberci, Všenorech a Českých Budějovicích. Naše nutriční terapeutky si tam ve spolupráci s trenéry přesně pro Vás připravily speciální výživně-pohybové nabídky. Ať už chcete začít cvičit pravidelně a myslíte to opravdu vážně, nebo chcete cvičení jen tak naťuknout, určitě si vyberete.

Takže jestli se jen chcete zkusit zvednout z gauče a překonat počáteční strach, nebo začít pravidelně cvičit, balíčky jsou pro Vás připravené. Využít je můžete Liberci, Budějovicích i Všenorech, a to nejen na výživové poradenství, ale právě i cvičení. A nebo potřebujete zvednout z gauče někoho z Vašich blízkých? Zejména teď - před Vánoci, můžete Vašemu peciválovi věnovat dárkovou poukázku

Jdete do toho? Tak se dlouho nerozmýšlejte, než Vás to zase přejde jako s tím cvičením. Volejte, pište, objednávejte! Jsme tu pro Vás a proto, abychom Vám pomohli přestat se bát pohybu :-) 

Zpět na přehled

Kontaktujte nás

Přijďte na první konzultaci

 

Objednávka termínu


Nejste stále rozhodnutí?

Prohlédněte si reference

Přesvědčte se, že naše metody skutečně fungují

Přečtěte si reference přímo od klientů FitBee, kteří spolu s námi dosáhli cílů, které si předsevzali.

Naše reference

Seznamte se s naším týmem

Sehraný tým nutričních terapeutů a specialistů FitBee

 
Nahoru