Michaela vyhrála sama nad sebou

30. 3. 2013
Sálá z ní zdravé sebevědomí a odhodlání nevzdat se svých plánů a cílů. Michaela Kučerová (31) z Jindřichova Hradce dokázala za necelé tři měsíce shodit téměř 16 kilogramů.
Michaela vyhrála sama nad sebou

Ještě na začátku ledna vážila přes 91 kilogramů při výšce 165 centimetrů. "Cítím se úžasně jak fyzicky, tak duševně. Vyhrála jsem sama nad sebou a budu v tom pokračovat dál. Chci vážit 70 kilogramů," říká. 

Michaela byla jednou ze 14 finalistek Fithall reality show, kterou připravily Deník a server Fithall.cz. Do tříměsíčního boje poslali ženy svými hlasy čtenáři Deníku. I když Míša jak ji všichni oslovovali, přes svůj výkon a zaujetí hlavní cenu nezískala, nijak ji to nermoutí.

"Hlavní motivací bylo zase oblékat věci, které roky ležely na dně skříně. Nebylo pro mne důležité být v očích poroty nejlepší, ale umět si poradit, vědět, jak jíst, nakupovat, hýbat se. To je pro mne to nejcennější. Včetně zjištění, že nic není nemožné. A tohle bych chtěla vzkázat všem, kteří chtějí změnit svůj životní styl. Nebojte se toho. Je to jen o vůli," vzkazuje Míša.
 

I když hlavní cenu, týdenní pobyt v resortu Svatá Kateřina na Vysočině, kde se setkání a pohovory konaly nezískala porotu velmi zaujala. "Míša je velmi cílevědomý člověk, který udělal zásadní krok za změnou životního stylu, nevymýšlí výmluvy, proč to nejde. Od začátku bojovala a velmi mile mne překvapila, řekl dietolog Pavel Suchánek.

Prvenství nakonec získala Božena Vyšatová (57) z Plzeňského kraje. Nejvíce SMS od čtenářů obdržela Eva Matušková (39) z Jižní Moravy, a to 312.

Michaela Kučerová:

Váha na počátku: 91,4 kg

Váha nyní: 75,9 kg Reakce:

"Božence to všechny moc a moc přejeme. Odvedla obrovský kus práce a ukázala strašné množství vůle. Ale hlavní je, že všechny víme, co dokážeme. A získaly jsme obrovskou motivaci pokračovat dál."

Zpět na přehled

Kontaktujte nás

Přijďte na první konzultaci

 

Objednávka termínu


Nejste stále rozhodnutí?

Prohlédněte si reference

Přesvědčte se, že naše metody skutečně fungují

Přečtěte si reference přímo od klientů FitBee, kteří spolu s námi dosáhli cílů, které si předsevzali.

Naše reference

Seznamte se s naším týmem

Sehraný tým nutričních terapeutů a specialistů FitBee

 
Nahoru