Fit s Deníkem: Poslední dieta zabrala

30. 3. 2013
Božena Vyšatová z Všerub sama o sobě říká, že byla věčná dietářka. V lednu se však pustila do soutěže Fit s Deníkem, změnila životní styl i stravování a soutěž vyhrála.
 Fit s Deníkem: Poslední dieta zabrala

 

Zhubla totiž patnáct kilo, což bylo sice o jeden kilogram méně než jiná finalistka, ale Božena Vyšatová měla nejlepší poměr mezi nabranou svalovou hmotou a shozeným tukem. "Také jsme přihlédli k jejímu věku. 57 letech se hubne mnohem obtížněji než ve dvaceti a pětadvaceti," zdůvodnil rozhodnutí o vítězce dietolog Pavel Suchánek, který dámám v průběhu soutěže se stravováním radil.

Vyšatová přiznala, že ji vítězství překvapilo, přestože tušila, že by mohla být favoritkou. "Chtěla jsem shodit deset kilo, ale podařilo se patnáct," pochvaluje si sympatická žena, která změnou životního stylu neuvěřitelně omládla. Také dietolog Suchánek pro ni měl jen slova chvály. "Zrovna u ní jsem takové výsledky nečekal. Velmi příjemně mě překvapila," prohlásil Suchánek. Božena Vyšatová se ale do klání pustila naplno, prohlásila, že je to její poslední dieta v životě, kterou hodlá držet. A vyšlo to.

"Těším se, že zase budu jezdit na kole s manželem a přáteli. Teď už se nemusím bát, že na mě budou čekat," plánuje vítězka, která porazila třináct soupeřek. Jako cenu si odnesla poukaz na víkendový pobyt v luxusním Resortu Svatá Kateřina u Pelhřimova. Už teď Vyšatová ví, že s sebou vezme svého manžela. "Z Vysočiny pocházejí obě naše rodiny, takže si tuhle krajinu projedeme na kolech," říká.

Západočeské barvy v soutěži hájila také Jana Šafránková z Chebu, ta se ale nakonec neumístila. Důvod? Zřejmě i téměř třítýdenní migrény, kvůli nimž 26letá finalistka úplně vypadla ze zavedeného režimu. "Pila jsem jen colu, nic jiného nezabíralo. Pořádně jsem nejedla, ani cvičit jsem nemohla," vysvětluje Chebanka. Během soutěže zhubla přibližně sedm kilogramů.

Jak Vyšatová, tak Šafránková chtějí u zdravého životního stylu a dostatku pohybu vydržet. "Dostala jsem návod, který funguje," uzavírá vítězka reality show.

Zpět na přehled

Kontaktujte nás

Přijďte na první konzultaci

 

Objednávka termínu


Nejste stále rozhodnutí?

Prohlédněte si reference

Přesvědčte se, že naše metody skutečně fungují

Přečtěte si reference přímo od klientů FitBee, kteří spolu s námi dosáhli cílů, které si předsevzali.

Naše reference

Seznamte se s naším týmem

Sehraný tým nutričních terapeutů a specialistů FitBee

 
Nahoru