Dárkové poukázky do nutričních poraden FitBee

Nečekejte na další Vánoce a obdarujte svoje známé, rodiče, děti nebo třeba kolegy v práci poukázkou na služby v nutričních poradnách FitBee.

K dávání dárků je během mnohem více příležitostí, než jen jednou za rok na Vánoce. Narozeniny, svátky, výročí, Valentýn, pracovní odměny nebo třeba i jen tak.

Chcete začít sportovat a máte parťáka, který se nechce zvednout z gauče? Můžete mu darovat některou z našich Peciválových poukázek, které zahrnují nejen diagnostiku a nutriční konzultace, ale také pomoc trenéra. Pro profi sportovce máme speciální balíčky podle toho, jak moc se sportu věnuje a jakých chce dosáhnout cílů - BASIC, KLASIK a DE LUXE.

Hubnout kila nepotřebují mnozí jen po Vánocích, ale abyste dárkem spíše neukřivdili, můžete objednat dárkovou poukázky třeba jen na vyšetření tělesného složení, kostní denzitu, vyšetření cév nebo klidového metabolizmu, nebo obecně na vstupní konzultaci a my už si v nutriční poradně v obdarovaným poradíme. 

Jestli chcete pomoci někomu, kdo nemá třeba zrovna problémy s váhou, ale třeba s trávením, kožní či gynekologické problémy nebo ho trápí bolesti hlavy, můžete mu darovat celý komplexní program Metabolic Balance®, který všechny tyto a mnohé další velmi účinně řeší. 

No a pro opravdové nadšence do výživy máme i poukázku na kurz pro poradce pro výživu. S Vaší pomocí a dárkovou poukázkou by si tak mohl splnit svůj tajný sen a začít se výživě věnovat profesionálně po kurzu v nutriční poradně FitBee v Praze, který bude probíhat letos v dubnu a květnu.

Jestli jsme se trefili, objednávejte :-) V opačném případě nám napište nebo zavolejte a připravíme řešení podle Vašich představ :-)

Zpět na přehled

Kontaktujte nás

Přijďte na první konzultaci

 

Objednávka termínu


Nejste stále rozhodnutí?

Prohlédněte si reference

Přesvědčte se, že naše metody skutečně fungují

Přečtěte si reference přímo od klientů FitBee, kteří spolu s námi dosáhli cílů, které si předsevzali.

Naše reference

Seznamte se s naším týmem

Sehraný tým nutričních terapeutů a specialistů FitBee

 
Nahoru