Blog

VELKÝ TEST MARGARÍNŮ: Je lepší Rama, Flora nebo Perla?

18. 4. 2013
Redakce tn.cz ve spolupráci s nutričním specialistou RNDr. Pavlem Suchánkem pro vás připravili velký test margarínů, které jsou zdrojem zdraví prospěšných nenasycených mastných kyselin. Ne všechny jsou ovšem kvalitní. Které obstály a kterým byste se raději měli obloukem vyhnout?

Více

Český trik na hubnutí děsí

11. 4. 2013
Epilepsie, porucha srdce či deprese - daň za touhu po hubnutí je obrovská...
Devět z deseti Češek a Čechů, kteří kvůli nadbytečným kilům vyhledají lékaře, zkoušelo už dietu, hladovku i různé preparáty na hubnutí. Kupují je v lékárnách, drogeriích a na internetu. Zdravotně si však mohou bez porady s…

Více

Český král olejů? Ten z řepky!

2. 4. 2013
Elixír dlouhověkosti a skvělá prevence proti kardiovaskulárním chorobám. To jsem četl o olivovém oleji v řadě článků i knih. Poslední výzkumy však ukazují, že ten z řepky je lepší, pokud jde o složení a vliv na zdraví. Především díky pozitivním účinkům na srdečně cévní oběh. Jak je to možné?

Více

Michaela vyhrála sama nad sebou

30. 3. 2013
Sálá z ní zdravé sebevědomí a odhodlání nevzdat se svých plánů a cílů. Michaela Kučerová (31) z Jindřichova Hradce dokázala za necelé tři měsíce shodit téměř 16 kilogramů.

Více

Fit s Deníkem: Poslední dieta zabrala

30. 3. 2013
Božena Vyšatová z Všerub sama o sobě říká, že byla věčná dietářka. V lednu se však pustila do soutěže Fit s Deníkem, změnila životní styl i stravování a soutěž vyhrála.

Více

Kontaktujte nás

Přijďte na první konzultaci

 

Objednávka termínu


Nejste stále rozhodnutí?

Prohlédněte si reference

Přesvědčte se, že naše metody skutečně fungují

Přečtěte si reference přímo od klientů FitBee, kteří spolu s námi dosáhli cílů, které si předsevzali.

Naše reference

Seznamte se s naším týmem

Sehraný tým nutričních terapeutů a specialistů FitBee

 
Nahoru